LAAT UW OUDE MATERIALEN EN VOERTUIGEN
VERWERKEN EN VERKLEIN MEE DE IMPACT OP HET MILIEU.

KWALITEITSVOLLE SERVICE IN OPKOPEN VAN VRACHTWAGENS

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het opkopen van wagens? In Mechelen kunt u hiervoor aankloppen bij JDC Trucks, een schroothandel met een jarenlange ervaring in de branche.

Met of zonder papieren

JDC Trucks koopt grote voertuigen op van gelijk welk merk én met of zonder papieren. Wanneer het voertuig nog kan rijden, wordt het in orde gezet en verkocht als tweedehandswagen. Bent u op zoek naar een vrachtwagen aan een interessante prijs? Een bestelwagen die nog een tijdje voort kan en waar u veilig de baan mee op kan? Maak dan zeker een afspraak en ontdek ter plaatse het gevarieerde aanbod.

Alle types voertuigen

U kunt bij schroothandel JDC Trucks terecht met én voor bestelwagens, vrachtwagens, 4×4’s, pick-ups, … Wenst u zelf een voertuig te verkopen? Dan wordt dit ter plaatse opgehaald met een kraanwagen. Bel gerust 0477 47 79 26 voor meer informatie of plan de ophaalservice in. Wilt u graag meer informatie over de werkwijze of bent u op zoek naar een professional die u vlot kan helpen bij de aan- en verkoop van grote voertuigen? Neem dan zeker contact op.