LAAT UW OUDE MATERIALEN EN VOERTUIGEN
VERWERKEN EN VERKLEIN MEE DE IMPACT OP HET MILIEU.

EXPERTISE IN HET OPKOPEN VAN HEFTRUCKS EN KRANEN

Zoekt u een bedrijf dat u kan helpen bij het opkopen van heftrucks? In Mechelen kunt u hiervoor rekenen op de jarenlange expertise van JDC Trucks.

Opkopen van oude machines

Moet het rollend patrimonium van uw firma vernieuwd worden maar weet u niet goed waar te blijven met het afgeschreven materiaal? Dan biedt schroothandel JDC Trucks de gepaste oplossing. U kunt dit bedrijf inschakelen om uw oude machines professioneel op te halen en na de opkoop een nieuw leven te geven. JDC Trucks haalt alle merken op, met of zonder de papieren.

Van landbouwvoertuigen tot heftrucks

Deze schroothandel uit Mechelen is uw gedroomde partner voor het verwerken van alle oude machines. Van landbouwvoertuigen, kranen, heftrucks tot reachtrucks en tractors. Alle oude materieel wordt vakkundig opgehaald met een kraanwagen door de ophaalservice van het bedrijf en nadien hersteld of verwerkt. Door te kiezen voor JDC Trucks helpt u meteen ook ons milieu een stap vooruit want er wordt alles aan gedaan om de vervuiling tot het minimum te herleiden. Vraag nu meer inlichtingen of regel een afspraak voor de ophaling.